Nieuwsbrief december 2006

Beste leden, 

Vooreerst wensen wij iedereen een Zalig Kerstfeest en een bruisend 2007, een jaar vol licht, geluk, liefde en gezondheid. 

Dat ook in 2007 het BIN-concept zijn vruchten zou mogen afwerpen als in het voorbije jaar. Het gemiddelde van de inbraken in Kalmthout én de rest van de regio kwam overeen met de vorige jaren. Echter bij de BIN-leden werden er geen (geen !) inbraken meer vastgesteld !

 

Zoals U in de nieuwsbladen van Kalmthout kon lezen zijn er het laatste jaar verschillende nieuwe beveiligde zones bijgekomen. BIN De Ster en BIN Kijkuit grenzen nu aan onze BIN De Kievit. 

De Standaertlei en een deel van Heuvel viel echter juist buiten enkele zones. Wij hebben daarom besloten om ook deze straten te betrekken en aan te sluiten bij BIN De Kievit. 

Annemie De Doncker voor de Standaertlei en Karel Broos voor Heuvel zijn hier de ledenwervers geweest en ze hebben dat prima gedaan. Nagenoeg iedereen is aangesloten ! Annemie en Karel worden natuurlijk mee in ons bestuur opgenomen.

 

Een eerste testoproep vanuit de provincie is ondertussen met succes gebeurd. 

De nieuwe lidgelden zijn door 95 % van de leden betaald, de overige worden één dezer dagen nog even bezocht om 5 Euro te betalen én een lichtgevend vestje met ons loge in ontvangst te nemen.

Bijkomende vestjes zijn te verkrijgen tegen de prijs van 5 Euro. 

Het bestuur. 

terug